Filter

12 oktober 2023

Nieuwsbericht: Time for change!

Time for change! 

Vanaf vandaag, 11 oktober 2023, gaan Vroom & Van den Heuvel Executive Search, Vroom & Van den Heuvel Interim Management en dochteronderneming Levels Talent Search verder onder een nieuwe naam: Vroom.

We hebben de afgelopen 35 jaar hard gewerkt aan onze missie om impactvolle en duurzame matches te realiseren voor onze klanten en kandidaten. En dat blijven we doen, maar met nog meer focus en vanuit een nieuwe, heldere en herkenbare propositie.

Vroom Executive, Vroom Interim en Vroom Talent

De naam Vroom. verbindt onze drie labels: Vroom Executive, Vroom Interim en Vroom Talent. Binnen deze onderling samenwerkende labels richten we ons op de verdere ontwikkeling van vier krachtige expertisegebieden: People & Change, Finance & Control, Sustainability & Investments en General & Commercial.

De nieuwe naam refereert aan Vroom & Van den Heuvel, wat recht doet aan de sterke reputatie die onze organisatie heeft opgebouwd in de afgelopen 3 decennia. 

Daarnaast doet de naam Vroom. meer recht aan onze continue aandacht voor vernieuwing en innovatie. Het onderstreept de frisheid, kracht en energie, die onze organisatie kenmerkt.

De keuze om de naam Vroom. de verbinder te laten zijn in alle drie de labels, benadrukt tevens het belang van synergie en saamhorigheid. Ons gemeenschappelijke kantoorpand aan de Zeestraat in Den Haag is een prachtige plek om dat te laten zien, te voelen én verder uit te bouwen. 

Dedicated to your ambition 

Naast een nieuwe naam heeft de herpositionering ook tot een nieuwe merkbelofte geleid: Dedicated to your ambition. Een belofte waar wij in geloven en wat ons als team drijft; het waarmaken van ambities van onze klanten en kandidaten. We volgen deze unieke professionals in de verschillende fases van hun carrière. Zo groeien we samen verder. 

Benieuwd naar welke gezichten bij ons horen en wat ons verder drijft?

Lees alles op onze nieuwe website: vroomsearch.com

Vroom. Dedicated to your ambition